İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Mehmet Ali KAHRAMAN
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü

YETKİ, GÖREV ve SORUMLULUKLARI

Müdürlüğün Belediye Meclisindeki kuruluş kararı ve/veyailgil imevzuatında sayılan yetki, görev ve sorumluluklarına özet olarak yer verilir.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ;. 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik" gereğince, Düzce Belediye Meclisi'nin 10/11/2006 tarih ve 29 / 381 sayılı kararıyla kurulmuş İdari Yürütme organıdır. Yetkisi : Kanun, kanun hükmünde kararname, tüzük, yönetmelik ve genelgeler doğrultusunda , tüm personelin atama, özlük, sicil, disiplin, intibak, sosyal hakları, emeklilik işlemleri ile bu personelin işi gereğince verilecek eğitimler ile ilgili her türlü iş ve işlemlerin yürütülmesi.

Görevleri :
Personel Özlük İşleri,
Personel Eğitimi,
Sivil Savunma Hizmetleri,
Özel Güvenlik Hizmetleri denetimi.
Sorumluluğu: İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, yaptığı iş ve işlemlerden dolayı, Belediye Başkanına, Belediye Başkan Yardımcılarına, kanun, kanun hükmünde kararname, tüzük, yönetmelik ve genelgelere karşı sorumludur.