26-03-2024 12:34

21 MART DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü münasebetiyle Yeşil Düzce Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu tarafından düzenlenen etkinlikte özel çocuklarla bir araya geldi.

Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, Yeşil Düzce Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu öğrencilerine sürpriz gerçekleştirdi. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte özel çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve balon dağıtıldı. Çeşitli oyunlarla eğlenceli anlar yaşayan çocukların mutlulukları gözlerine yansıdı.

Etkinlik kapsamında özel çocukların her özel günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren müdürlük ekipleri, her yaştan vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılamak üzere çalışmalarının süreceğini belirttiler.