HABERLER
26-03-2024 12:36

BAŞKAN ÖZLÜ BELTUR PERSONELİ İLE SAHUR YAPTI

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce BelTUR A.Ş.’nin yöneticileri ve personeli ile sahur yaptı. Düzce’nin turizm potansiyelini hep beraber harekete geçireceklerini ifade eden Özlü, “Biz Düzce’ye her hafta 10 bin kişiyi getirmeyi hedefliyoruz, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Düzce’nin saklı kalan doğal güzelliklerini ve tarihi değerlerini gün yüzüne çıkarmak ve turizm potansiyelini harekete geçirmek üzere Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından kurulan iştirak şirketi BelTUR A.Ş.’nin yönetim kadrosu ve şirket personelleri sahur sofrasında buluştu. Mutfak Sanatları Merkezi’nde düzenlenen programa Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de katıldı.

Programda bir konuşma yapan Beltur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Faruk Özlü’nün vizyonu doğrultusunda bir dönüşüm yaşayan Düzce’nin, marka şehir olma yolunda ilerlediğini ifade etti.

Beltur A.Ş. Genel Müdürü Erdem Yılmaz da, 3 yılda çok iyi bir ivme yakaladıklarını ve Düzce’ye değer katan bir turizm şirketi haline geldiklerini ifade ederek, şirket personeline teşekkür etti.

“DÜZCE’NİN TURİZM POTANSİYELİNİ TETİKLEMEK İSTİYORUZ”

Başkan Faruk Özlü ise, çalışanlara verdiği önemin üzerinde durduğu konuşmasında, şirket hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmalardan söz etti. Özlü şöyle konuştu: “Düzce Beltur’da benim için en değerli varlık sizlersiniz. Sizler olduğunuz için biz burada hizmet üretiyoruz ve insanları mutlu ediyoruz. Düzce Beltur Şirketi’ni biz yaklaşık 4 yıl önce kurduk. Düzce’nin bir turizm potansiyeli var. Bunu tetiklemek için bu şirketi kurduk. Düzce; Sakarya, Sapanca ve Bolu arasında bir bölgede. Fakat turizm yatırımları Ankara’dan İstanbul’a giderken Bolu’da bitiyor, İstanbul’dan Ankara’ya giderken Sapanca’da bitiyor. Sapanca ve Bolu arası boş. Düzce’ye tam zamanlı belediye başkanı olduktan sonra Düzce’nin ne kadar güzel bir şehir olduğunu, turizm bakımından saklı bir cennet olduğunun farkına vardım. Şundan emin olun, Düzce saklı bir cennet. Birçok arkadaşımız bu şehrin değerinin farkında değil. Bunu dışarıdan gelen insanlar daha iyi takdir ediyorlar.

“KONAKLAMALI HİZMET VEREBİLECEK KONUMA ERİŞİYORUZ”

Bakın biz Konuralp’te kazılar yapıyoruz, bu şehrin tarihini gün yüzüne çıkartıyoruz. Normalde 30 yılda yapılabilecek kazıları 3 yılda yaptık. Gerçekten Düzce’de bir transformasyon yaşıyoruz. Düzce dönüşüyor, Düzce gelişiyor,  Düzce büyüyor. Düzce’ye turlar gelecek. Biz Düzce’ye her hafta 10 bin kişiyi getirmeyi hedefliyoruz, bunun için çalışıyoruz. Konaklama kapasitemizde biraz sıkıntı var. Akçakoca’da 2 konak, 1 otel devraldık. Onların tadilatları var. Konaklamalı hizmet verebilecek konuma erişiyoruz. Aydınpınar’da yine konaklamalı dome çadırlar var. Çok şık, çok güzel. Orasını da hizmete açacağız. Düzce’ye 5 yıldızlı bir otel geliyor. Hilton Düzce. Arsası yatırımcı tarafından alındı. Yakında inşaata başlayacağız. Yani biz Düzce’nin turizm potansiyelinin farkındayız ve harekete geçirmeye çalışıyoruz. Siz de Düzce’yi değiştiren, dönüştüren, geliştiren ekibin içindesiniz. O yüzden yaptığınız iş çok önemli. Sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyum. İnşallah Düzce’nin turizm potansiyelini hep beraber harekete geçireceğiz.”