03-04-2024 17:56

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BAŞKAN ÖZLÜ İLE TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

31 Mart yerel seçimlerinden Düzce’de yüzde 40.22 ile birinci parti olarak çıkan ve ikinci dönemine başlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme de Başkan Özlü’ye destek ve moral verdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte güven tazeleyerek ikinci dönem çalışmalarına başladı. Tebrikleri kabul eden Başkan Özlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de telefonda görüşerek seçim değerlendirmesi gerçekleştirdi.

Seçimlerde elde ettikleri sonucu aktaran, daha büyük bir oy oranı yakalamak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Özlü’yü tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Takma kafanı. Zaferin büyüğü küçüğü olmaz. Zafer zaferdir” diyerek moral verdi.

Başkan Dr. Faruk Özlü, gerçekleştireceği yurt dışı ziyaretlerinin ardından Düzce’yi ziyaret edeceğini de paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.