HABERLER
04-04-2024 16:31

ZİNCİRLİ KUYU İŞ MERKEZİ VE KÜTÜPHANE PROJESİ SORUNSUZ İLERLİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından şehre kazandırılan eğitim yatırımlarından biri olan ve geçtiğimiz ay temeli atılarak 24 yıllık sorunun ortadan kaldırılmasının sağlandığı Basmacılar Çarşısı olarak bilinen alanda hayata geçirilen ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’ Projesi tüm hızıyla sürüyor.
 

Düzce Belediyesi, şehrin imarı noktasında alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız devam ederken, bir yandan da sosyal ve kültürel projelerini de tek tek hayata geçiriyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde eğitim noktasında şehir merkezinde atılan en önemli adım olan ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’nde bodrum katına yönelik çalışmalar hız kazandı.

Radye temel demir imalatlarının tamamlanarak temel betonunun döküldüğü, bodrum katın perde beton ve kolon demir kalıp imalatlarının devam ettiği proje de eş zamanlı olarak betonarme kalıp ve donatı imalatları ile montajları sürdürülüyor.

Bodrum, zemin ve 1. katı işyeri diğer 2 katı ise kütüphane olarak projelendirilen alanda bodrum katında süren kaba inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından ince işçilik imalatları başlayacak. Projede daha sonra sırasıyla betonarme imalatlar, mimari imalatlar, elektrik imalatları ve mekanik imalatlara geçilecek.