HABERLER
01-01-2010 23:59

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN KONFERANS

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN KONFERANS

Düzce Belediyesi katkılarıyla Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER )

TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN KONFERANS

Düzce Belediyesi katkılarıyla Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği (ÇİDER ) ve Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi ile birlikte Tüp Bebek tedavileri konulu toplantı yapılacak. Toplantıda Tüp Bebek Tedavileri Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş bir konuşma yapacak.
Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri (Park Saydam Üstü) ndeki programda  tüp bebek tedavileri uzmanı Prof.Dr. Bülent Tıraş, tüp bebek tedavilerinde hastaya özel yapılması gereken çalışmalar ve  ´başarılı bir tüp bebek tedavisi nasıl olmalıdır´ konulu bir konuşma yapacak. Program sonunda çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin soruları cevaplanacak. Özel görüşmek isteyenler toplantı sonrası Prof. Dr. Bülent Tıraş ile görüşebilecekler. 20 Şubat Çarşamba günü saat 14,00´de yapılacak olan toplantı halka açık ve ücretsiz olacak.


Prof. Dr. Bülent Tıraş Kimdir
1984 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Mecburi hizmetini takiben Ege Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında Uzmanlık Eğitimini tamamladı.
1989-1990 yılları arasında Londra ´University of London, Royal Postgraduate Medical School, Hammersmith Hospital´da Tüp Bebek, Endoskopik Cerrahi, Infertelite ve Mikrocerrahi konularında 1 yıl süre ile eğitim gördü. 1995 yılında İsrail Assaf Harofeh Medical Center´da Tüp Bebek ve Mikroinjeksiyon konularında, 2000 yılında ABD´de The Johns Hopkins University Medical School´da "Üreme endokrinolojisi ve Tüp Bebek" konularında eğitim aldı. Yine 2000 yılında ABD/Chattanooga´da "İleri Endoskopik Cerrahi" eğitimi aldı. 1994 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum anabilim dalında Yardımcı doçent olarak göreve başladı. 1997 yılında doçent, 2003 yılında profesörlüğe atandı. Prof. Dr. M. Bülent Tıraş, halen İstanbul Acıbadem Hastaneleri Tüp bebek Genel Koordinatörlüğü ve Maslak Acıbadem Tüp Bebek Merkezinin başkanlığını yapmaktadır.