HABERLER
28-10-2016 23:59

KONURALP TURİZM MARKA EKİBİNİN ZİYARETLERİ

KONURALP TURİZM MARKA EKİBİNİN ZİYARETLERİ

Kısa bir süre önce hayata geçirilen ‘Konuralp Dün Turizm Destinasyonu Oluyor’ projesinin proje ekibi olan ‘Konuralp Turizm Marka Ekibi’ protokol ziyaretlerini sürdürüyor

Kısa bir süre önce hayata geçirilen ‘Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor’ projesinin proje ekibi olan ‘Konuralp Turizm Marka Ekibi’ protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Ekip son olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etti. Proje Koordinatörü Emine Yüksek, Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor projesinin uygulamaları konusunda Bakan Özyü’ye bilgi verdi.

Koordinatör Emine Yüksek, ziyaretler hakkında şu bilgileri verdi “ Konuralp’lilerin çalışmalarına yoğun ilgi ve destek gösterdiği “Konuralp Turizm Marka Ekibi” yalnızca Düzce’mizde değil, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na bağlı bölge illerinde de “ Sivil İnsiyatif”e örnek olacak nitelikte ziyaretlerini sürdürmektedir.  Turizm Marka Derneği’nin misyon ve vizyonunu da tanıtma fırsatı buldukları Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk ÖZLÜ’yü gündemli olarak ziyaretlerinin Konuralp’te yoğun ilgiyle karşılandığı görülmektedir. Konuralp’te heyecanla desteklenen bu ziyaretin gündemi şöyle özetlenebilmektedir: Sayın Bakanımız Faruk ÖZLÜ Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi’nin program akışında yer alan çalışmaları yakından takip edeceğini belirtmişlerdir. Sivil İnsiyatif olarak Düzce’den proje odaklı çözüm üretebilen, bu çözümün uygulamada bir parçası olarak aktif rol alan “Turizm Marka Derneği”nin kurulmuş olmasından ve ziyaretlerinden Sayın Bakanımız Son Derece Memnun Olduğunu İfade Etmişlerdir. Ayrıca ‘Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi’nin sürdürülebilirliğinin STK olarak sahiplenilmesinin çok kıymetli olduğunu belirten sayın Bakanımız; ziyaretten duyduğu memnuniyetin yanında, yürütülen projede yer alan; “Marka Tescilleri ve Patent Süreci”ni hızlandıracağının müjdesini de vermiştir”