HABERLER
04-11-2016 23:59

“HAİN SALDIRILAR MİLLETİMİZİ YILDIRAMAZ”

“HAİN SALDIRILAR MİLLETİMİZİ YILDIRAMAZ”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu emniyet binasına yapılan bombalı saldırıyı kınadı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu emniyet binasına yapılan bombalı saldırıyı kınadı.  Başkan Mehmet Keleş, hain saldırıların Milleti yıldıramayacağı mesajını verdi.

 Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu emniyet binasına yapılan bombalı patlamada 2'si polis, 6'sı sivil 8 kişi hayatını kaybetti. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hainlerin hiçbir zaman, emellerine ulaşamayacaklarını belirterek ‘ Hiçbir terör örgütü bu Milleti yıldıramaz, ülkenin birlik ve beraberliğini bozamaz’ dedi.  Başkan Mehmet Keleş mesajında şu görüşlere yer verdi “  Aziz milletimiz terör örgütünün hain saldırıları karşısında asla diz çökmeyecektir. Milletimiz bu ülkenin huzuru ve bekası için gereken tüm özveriyi gösteriyor, göstermeye de devam edecektir. Hainler vatanın birlik ve beraberliğini tehdit etmeye dönük saldırıları ile hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Hak ettikleri cezayı da alacaklardır, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim”