HABERLER
07-11-2016 23:59

KIZLAR GALİBİYETLE DÖNDÜ

KIZLAR GALİBİYETLE DÖNDÜ

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL) 2.hafta maçında Düzce Belediyespor Kadın Basketbol takımı deplasmanda Manisa Kocatürk Kolejini 71-47 mağlup etti.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL)  2.hafta maçında Düzce Belediyespor Kadın Basketbol takımı deplasmanda Manisa Kocatürk Kolejini 71-47 mağlup etti.

Düzce Belediyespor Kadın Basketbol takımı ligin ikinci hafta maçında Manisa’da Kocatürk Koleji ile karşılaştı. Düzce Belediyespor 1. periyotta 30 numaralı oyuncu Ronahi nin etkili oyunuyla bu periyodu 21-13 önde bitirdi. 2.periyot rakip baskısını artırsa da özellikle 14 numaralı oyuncu Duygu’nun pota altındaki etkili savunması ve riboundları  oyunda baskı anında geriye düşülmesini önledi. Oyuncular Beyza ve Ela da  Ronahi’ ye eşlik etmeye başladı ve Düzce Belediyespor bu periyodu aynı zamanda 1.devreyi 34-23 önde tamamladı. 3.periyotta da Şevval Akçay savunmada ve hücumda etkili başladı. Daha sonraki dakikalarda oyun kontrolünü tamamen eline geçiren takım farkı da artırmaya başladı. Bu periyotta rakip takımı sahadan silen Düzce Belediyespor 18 sayı farkla 49-31 önde geçti. 4.periyot un ilk 5 dakikası karşılıklı basketlerle geçildi. Son 5 dakikada daha çok oynamayan oyuncularına şans veren takım yedek oyuncuların katkısı devam edince farkı da artırmaya devam etti ve maçı 71-47  galip tamamladı.