HABERLER
08-11-2016 23:59

GALİBİYETLER TESADÜF DEĞİL

GALİBİYETLER TESADÜF DEĞİL

Türkiye 1. Voleybol ligi A grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor sezonun başlaması ile birlikte ligde 4’üncü galibiyetine ulaştı.

Türkiye 1. Voleybol ligi A grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor sezonun başlaması ile birlikte ligde 4’üncü galibiyetine ulaştı. Grubunda tek namağlup takım olan ve liderlik koltuğunda oturan Düzce Belediyespor’un performansı ilgi ile izleniyor. Düzce Belediyespor Voleybol takımı antrenörü Mustafa Umut Uysal başarının tesadüf olmadığını belirterek ‘ Güçlü bir ekip oluşturduk ve uyum içinde çok çalışıyoruz’ dedi.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı 2016-2017 sezonunun başlaması ile birlikte ikisi deplasmanda olmak üzere 4 maç yaptı. Hiç mağlubiyeti bulunmayan Düzce Belediyespor ligde 4 galibiyet ile zirveye oturdu. Takımın iyi bir performans gösterdiğini belirten Düzce Belediyespor antrenörü Mustafa Umut Uysal, zirveyi bırakmayacaklarını ifade etti. Güçlü bir ekip oluşturduklarını belirten antrenör ‘ Rakiplerimizi iyi tanıyoruz ve oyun düzenini buna göre oluşturuyoruz. Hafta içinde sıkı bir antreman programı uyguluyoruz. Bunun semeresini de alıyoruz’ dedi. Düzce Belediyespor ligin 5’inci haftasında ligin güçlü ekiplerinden Bornova Anadolu Lisesi ile İzmir Atatürk salonunda 9 Kasım tarihinde oynayacak. Düzce Belediyesporun rakibi Bornova Anadolu Lisesi ligde 4’üncü sırada yer alıyor.