HABERLER
22-11-2016 23:59

“HER KARIŞ TOPRAK BİZİM VATANIMIZ”

“HER KARIŞ TOPRAK BİZİM VATANIMIZ”

Düzce Belediye Başkanı kayyum danışmanı olarak atandığı Hakkari’de ayağının tozuyla vatandaş ve esnafla bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı kayyum danışmanı olarak atandığı Hakkari’de ayağının tozuyla vatandaş ve esnafla bir araya geldi. Başkan Keleş yaptığı açıklamada “vatan toprağının her karışı bizimdir, biz her zaman her yerde milletimizin yanındayız, asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, geçtiğimiz günlerde kayyum danışmanı olarak görevlendirildiği Hakkari’ye gitmişti. Seyahat öncesinde bazı açıklamalarda bulunan Başkan Keleş, belediye başkanlığı ve yerel yönetimler hiyerarşisi konusunda ilgili birimler ile tecrübe paylaşımında bulunulacağını belirtmişti. Hakkari’deki danışmanlık görevi için şehre giden Başkan Keleş, ayağının tozuyla sokağa indi. Beraberindeki heyet ile Hakkarililerle bir araya gelen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı açıklamada “vatan toprağının her karışı bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti devleti her zaman her yerde milletimizin yanındadır. Burada yaşanan olumsuz şartların vatandaşlara, sosyal yaşama sirayet etmemesi için gereken her şeyi yapacağız. Tıpkı Düzce’de canla başla yaptığımız gibi aynı şekilde buraya da hizmet için, çalışmak için geldik. Hakkarililerin hiçbir endişesi olmasın, asla yalnız değiller, olmayacaklar” dedi.