HABERLER
28-11-2016 23:59

KONURALP’DE TURİZM ATAĞI

KONURALP’DE TURİZM ATAĞI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında ve  Düzce İl Özel İdaresi ortaklığında hazırlanan, MARKA tarafından desteklenen "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" Projesi'nin resmi açılışı yapıldı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,  Konuralp’i turizmde atağa geçirecek olan “Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi”nin resmi açılışını yaptı. Düzce’nin tanıtılması ve turizm değerlerinin ön plana çıkarılması amacıyla hazırlanan projenin Konuralp Meydanı'nda yapılan açılış töreni, Düzce Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisiyle başladı.
 “Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor” Projesi açılış töreninde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, daire amirleri, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar da hazır bulundu.

“Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor” Projesi kapsamında zengin Osmanlı tarihine sahip mekanda gelecek nesillere geçmişin izleri yansıtan, Konuralp Bey Otağı Çadırı kuruldu. Yörenin geleneksel tatları ve yemek kültürü proje dahilinde eğitim verilen halk tarafından yaşatılacak ve turistlere özel düzenlenecek kına düğün gibi etkinliklerin hayata geçirilmesi sağlanacak.