HABERLER
05-12-2016 23:59

MAÇLARDAKİ PERFORMANS GÖZ DOLDURDU

MAÇLARDAKİ PERFORMANS GÖZ DOLDURDU

Düzce Belediyespor salon maçları sporcuların performansıyla göz doldurdu.

Düzce Belediyespor salon maçları sporcuların performansıyla göz doldurdu. Düzce Belediyespor Voleybol takımı Eğirdir Elma maçını 3-0 galip tamamladı. Basketbol takımı deplasmanda puan çıkartamadı. Kadınlar Basketbol Bölgesel ligi maçında da basketbol takımımız rakibi Fenerbahçe’ye kök söktürdü.

Voleybol liginin 10’uncu hafta maçında Düzce Belediyespor Voleybol takımı Eğirdir Elmaspor ile 18 Temmuz salonunda karşılaştı. Belediyespor’un baştan sona büyük performans gösterdiği karşılaşmada setler 25-23, 25-18, 25-22 olarak tamamlandı. Bu sonuçla Düzce Belediyespor ligde ikinci sıraya yerleşti. Puanını da 7 galibiyetle 23’a yükseltti.

Düzce Belediyespor Basketbol takımı da Samsun Büyükşehir Belediye Anakent karşısında 77-57 skorla mağlup oldu. Belediyespor bu skorla ligde 16’ıncı sırada bulunuyor.

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi(KBBL) 6.Hafta maçında Düzce Belediyespor Kız Basketbol takımı Fenerbahçe’ye 73-84 mağlup oldu. Basketbol severler 18 Temmuz spor salonundaki maça büyük ilgi gösterdiler.