HABERLER
09-12-2016 23:59

KURTULMUŞ’TAN BAŞKAN KELEŞ’E DESTEK

KURTULMUŞ’TAN BAŞKAN KELEŞ’E DESTEK

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Düzce’ye geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Düzce’ye geldi. Düzce Belediyesini de ziyaret eden Kurtulmuş Başkan Keleş ile bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bir dizi ziyaret için Düzce’ye geldi. Ziyaretine Düzce Üniversitesi’nden başlayan Kurtulmuş burada akademik yılı açılış töreni kapsamında ilk dersi verdi. Daha sonra sırasıyla AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Düzce Valiliği ve bazı kurumları gezen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Düzce Belediyesi’nde Başkan Mehmet Keleş ile bir araya geldi. Anı defterine görüşlerini yazan Kurtulmuş yaptığı açıklamada Düzce’nin büyüme ivmesinin dikkat çekici seviyelerde olduğunu belirterek “büyük bir hızla gelişme gösteren Düzce’yi merkezde de yakından takip ediyoruz. İl genelinde yapılan planlı yatırımları destekliyor ve takip ediyoruz. Bu anlamda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e desteğimiz her zaman devam edecek. Düzce planlı ve düzenli bir şekilde büyümeye devam edecek” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Kurtulmuş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Düzcemizin geleceği ve planlı büyümesi için yaptığımız yatırımlar hakkında Sayın Kurtulmuş’a ayrıntılı bilgiler verdik. Projelerimizi paylaştık. Hükümetimizin de desteği ile Düzce’yi daha yaşanılır bir kent için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Görüşmelerin ardından Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’a Düzce yöresel ürünlerinin bulunduğu bir hediye sepeti ile tel kırma hediye etti.