HABERLER
29-12-2016 23:59

DÜZCE BELEDİYESİ KARA HAZIR

DÜZCE BELEDİYESİ KARA HAZIR

Beklenen kar yağışı öncesi  herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için harekete geçen Düzce  Belediyesi ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda gerekli tedbirleri aldı.

Düzce Belediyesi Beklenen kar yağışı öncesi  herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı. Belediyenin Kriz masası ekipleri 7/24 vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda programlı ve periyodik çalışmalar yapacak.

MÜDÜRLÜKLER TEYAKKUZDA

Ekipler gece saatlerinde ve sabaha karşı şiddetini arttıracak kar yağışı ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapacak. Vatandaşların yoğun kullandığı toplu taşıma duraklarında solüsyon ile müdahale çalışmalarına ağırlık verecek. Veteriner İşleri müdürlüğü evsiz sokak hayvanlarının yemek ve barınma ihtiyaçlarını kar yağışı süresince sıklaştırarak daha hassas bir şekilde yerine getirecek.

BEYAZ MASA ALO 153 VE 0380 526 10 53  NOLU İLETİŞİM HATTI 24 SAAT HİZMET VERECEK

Düzce  Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kar yağışı nedeni ile vatandaşların mağdur olmamaları konusunda tüm birimlerin üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını belirterek,  kar yağışı öncesi Düzce’de gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Vatandaşların 7/24 hazır bekleyen karla mücadele ekiplerine  Beyaz Masa Alo 153 Ve 0380 526 10 53 numaralı telefonu arayarak ulaşabileceklerini söyledi.