HABERLER
10-01-2017 23:59

BAŞKAN ÖZEL EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZEL EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Özel Eğitim Mesleki ve Eğitim Merkezinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Özel Eğitim Mesleki ve Eğitim Merkezinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Mehmet Keleş, eğitim merkezinde ‘Görme Engelliler Haftası’ nedeniyle Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, haftanın önemine dikkat çekmek amacıyla gözleri bağlı olarak yürüdü ve yemek yedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, hafif düzeyde zihinsel öğrencilerin öğrenim ve eğitim gördüğü Düzce Özel Eğitim Mesleki ve Eğitim Merkezini ziyaret etti. Başkan Mehmet Keleş eğitim merkezinde öğrencilerin ürettikleri ürün ve eserlerin yer aldığı sergi ve atölyeleri gezdi. Eser ve ürünleri tek tek inceleyen Başkan öğrencilerle sohbet etti. Günün büyük bir bölümünü merkezde geçiren Başkan Mehmet Keleş öğrencilerle masa tenisi oynadı, yemek yedi. Başkan ve heyettekiler, Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından organize edilen, 7-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Görme Engelliler Günü etkinliğinde, haftanın önemine dikkat çekmek amacıyla gözleri bantlı olarak yürüdü ve yemek yedi. Başkan Mehmet Keleş, eğitim merkezindeki atölyelere ve sergilere hayranlığını dile getirdi ve şu görüşlere yer verdi “ Özel eğitim merkezindeki öğrenciler, işbirliği içinde ilgi ve yetenekleri doğrultusunda önemli işler yapmışlar, ürünler ortaya çıkarmışlar. Hepsini birer birer inceledim ve hayran oldum. Buradaki eğitim sayesinde öğrencilerimizin kendilerine özgüvenleri artıyor, toplumla uyuşmaları kolaylaşıyor. Hepsini kutluyorum. Emeği geçen tüm idarecilerimizi ve eğitmenlerimizi de tebrik ediyorum”