HABERLER
19-01-2017 23:59

SOSYAL TESİSLERDE %15 İNDİRİM

SOSYAL TESİSLERDE %15 İNDİRİM

Düzce Belediyesi ile Düzce Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite öğrencileri ve personeline Düzce Belediyesi sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim başta olmak üzere çeşitli ayrıcalıklar tanındı.

Düzce Belediyesi ile Düzce Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite öğrencileri ve personeline Düzce Belediyesi sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim başta olmak üzere çeşitli ayrıcalıklar tanındı.

Düzce Belediyesi şirketlerinden YEYPAŞ ile Düzce Üniversitesi arasında hazırlanan protokol geçtiğimiz günlerde düzenlenen imza töreni ile yürürlüğe girdi. Buna göre Düzce Belediyesi sosyal tesislerinde öğrenci ve üniversite personeline yüzde 15 indirim ile birlikte çeşitli ayrıcalıklar düzenlendi. Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli ile Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin’in taraflar olarak imzaladığı protokol ile Erguvan Sosyal Tesisleri, Samandere ve 15 Temmuz Şehitleri Parkı içinde bulunan belediyeye ait tesislerde çeşitli imkanların sağlanması öngörülüyor. Protokolün detayları ise şöyle;

a)Düzce Belediyesi’nin Yükümlükleri:

1)Düzce Belediyesi bünyesindeki sosyal tesislerde Düzce Üniversitesi öğrenci ve personeline %15 oranında indirim uygulanacaktır. Günlük koşular nispetinde bu indirim oranı Düzce Belediye Başkanlığı tarafından güncellenebilir.

2)Düzce Üniversitesi öğrenci ve personeline kaliteli hizmet ve uygun fiyat avantajı sunacaktır.

3)Düzce Üniversitesi öğrenci ve personeline toplu organizasyon yapmalarına imkan nispetinde olanak sağlayacaktır.

4)Düzce Belediyesi sosyal tesislerinde Düzce Üniversitesi öğrencilerinin ücret karşılığı çalışmasını destekler.

5)Düzce Üniversitesi öğrencilerini sosyal tesislerde staj yapma konusunda imkanlar nispetinde olanak sağlar.

b) Düzce Üniversitesi’nin Yükümlülükleri:

1)Düzce Belediyesi sosyal tesislerinde üniversite öğrenci ve personeline sağlanan indirim, organizasyon vb. konular hakkında sosyal hesaplardan ve kurumsal internet sitesinden gerekli bilgilendirme ve duyuruları yapar.

2)Üniversiteye yeni kayıt olan öğrencilere Düzce Belediyesi sosyal tesislerinin öğrenciye sunduğu fırsatlar ile ilgili tanıtıcı faaliyetler yapar.

3)Üniversite bünyesinde Düzce Belediyesi sosyal tesisleri ile ilgili tanıtıcı faaliyetlerde bulunur.

4)Üniversite personeli ve öğrencileri Düzce Belediyesi sosyal tesislerinin kullanım kurallarına uymak zorundadır.

(2) Üniversite personeli ve Öğrencileri kurumsal kimlik kartını ibraz etmek suretiyle Düzce Belediyesi

sosyal tesislerindeki indirimden yararlanacaktır.

(3)ihtiyaçlar doğrultusunda bu protokole ek protokoller eklenebilir.