HABERLER
23-01-2017 23:59

GALİBİYETLER DİZİSİ

GALİBİYETLER DİZİSİ

Düzce Belediyespor Basketbol, Voleybol ve Kadınlar Basketbol Bölgesel lig maçları galibiyetler dizisi ile tamamlandı. Her üç takımda aldıkları galibiyetlerle ligdeki puanlarını artırdılar.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı, Türkiye Voleybol Erkekler 1.Ligi A Grubu 16.Hafta maçında deplasmanda zorlu ekip Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı. Düzce Belediyespor güçlü rakibini evinde 3-2 yenmeyi başardı. Maçın 1. setinde büyük çekişme son topa kadar devam etti. Bu seti Anadolu Üniversitesi 26-24 kazanarak maçta 1-0 öne geçti. 2.sette de büyük çekişme ve heyecan yaşandı.Son ana kadar süren mücadeleyi yine Anadolu Üniversitesi kazanarak maçta 2-0 öne geçti. 3.set takımımız Düzce Belediyespor için tamam ya da devam niteliğindeydi.Bu sette takımımız büyük direnç göstererek seti 19-25 kazandı ve maçı 2-1 'e getirdi. 4.set takımımız Düzce Belediyespor için maçı dengelemek, rakip Anadolu Üniversitesi için de maçı kazanmak için büyük mücadele gösterdiği bir set oldu. Her iki takımda elinden geleni ortaya koydu.Set son ana kadar iki takım arasında geldi gitti.Daha az hata yapan takımımız Düzce Belediyespor seti 23-25 kazanarak maça dengeyi getirdi.2-2. Ti-break setini 13-15 kazanan takımımız Düzce Belediyespor maçı 2-3 kazanarak ligdeki 11.galibiyetine imza attı.

Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise kendi salon ve seyircisi önünde Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Düzce Belediyespor güzel bir maçla rakibini 80-65 mağlup etmeyi başardı.

1.periyoda etkili başlayan başlayan taraf takımımız Düzce Belediyespor oldu. Özellikle Dendy ve Cihan Amasyalının sayıları ile bu periyodu takımımız Düzce Belediyespor 24-17 önde bitirdi. 2.periyodun ilk 3 dakikasında rakip takım Akhisar Belediyespor oldukça etkili oldu. (28-26)Bu anda Cihan Amasyalının üçlüğü ile farkı tekrar 5 sayıya çıkaran takımımız Düzce Belediyespor bu periyotta üstünlüğünü sonuna kadar sürdürdü ve 44-34 önde kapadı. 3.periyotta ilk 5 dakikada Barış Erdoğan ve Erdinç Baltonun da katkıları gelince Dendy nin yorulduğu ve Cihanın 4 foul alıp kenara geldiği anlarda farkı artırdık.(53-42). Hughes ve Dendy nin sayıları ile periyodun bitimine 3 dakika kala farkı 15 sayıya kadar çıkardık. (57-42)Periyodun sonuna kadar etkili oyununu sürdüren takımımız Düzce Belediyespor bu periyodu da 61-47 önde bitirdi.  4.periyodun ilk 2 dakikasını Dendy nin sayıları ile 65-49 önde geçtik. Periyodun son 4 dakikasına girilirken Dendy Erdinç Balto ve Hughes un sayıları devam etti.(75-58). Maçın son anlarına da üstün giren takımımız maçtan 80-65 galip ayrıldı.

Düzce Belediyespor Kız basketbol takımı da Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi(KBBL) 12.Hafta maçında Çanakkale Ümmühan Hatun Ortaokulu’nu 74-57 mağlup etmeyi başardı. Play-off lar için sıralamayı etkileyen kritik maçta takımımız Düzce Belediyespor rakibini farklı geçerek Ligin ilk devresinde 6 sayı ile mağlup olduğu rakibinden hem rövanşı hemde sayı üstünlüğünü almış oldu. Düzce Belediyespor kız basket takımı maçtan 74-57 lik farklı bir skorla galip gelmesini bildi. Bu galibiyetle takımımız Play-off lar için büyük avantaj sağlamış oldu.