HABERLER
25-01-2017 23:59

YARDIMSEVERLİK GÜÇLÜ BİR DUYGUDUR

YARDIMSEVERLİK GÜÇLÜ BİR DUYGUDUR

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş ile Belediye Meclis Üyesi Nesrin Erkahraman Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, müdürlüğün personeli ile görüştüler.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş ile Belediye Meclis Üyesi Nesrin Erkahraman Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, müdürlüğün personeli ile görüştüler. Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ayşe Kılıç, faaliyetler konusunda bilgi verdi.

Sosyal Sorumluluk Projeler ve Engelliler üzerine gerçekleştirdiği faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş ile Belediye Meclisinin MHP’li üyesi Nesrin Erkahraman, Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğünü ziyaret ederek, personel ile görüştüler. Müdürlüğün çalışmalarının kamuoyu tarafından takdirle karşılandığını belirten Gönül Keleş ‘ Yardımseverlik güçlü bir duygudur. Yerel yönetimlerin muhtaç kişilere yardım eli uzatması sosyal sorumluluk hizmetlerinin önemli bir parçasıdır. Bu nedenle tüm müdürlük personelini yaptığı hizmetlerden ötürü kutluyorum’ dedi. Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü, Meclis üyesi Gönül Asuk ile müdür Ayşe Kılıç, müdürlüğün faaliyetleri ve çalışmaları konusunda ziyaretçileri bilgilendirdiler. Birim personeli ile yapılan sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.