HABERLER
06-02-2017 23:59

DANIŞMA MECLİSİ KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILDI

DANIŞMA MECLİSİ KÜLTÜR MERKEZİNDE YAPILDI

AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından düzenlenen Şubat ayı il danışma meclisi Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde toplandı.

AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından düzenlenen Şubat ayı il danışma meclisi Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde toplandı. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş da katıldı.

AK Parti Şubat Ayı İl Genişletilmiş Danışma Toplantısı büyük bir katılımla Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, il, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve gençlik ve kadın kolları başkanları ile İGM ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, referandumun Türkiye’nin geleceği için çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek “Yıllardır süren çalışmalar ve zorlu bir mücadeleyle, tüm baskı ve engellemelere karşın, azim ve kararlılıkla sürdürülen Anayasa değişikliği en nihayetinde meclisten geçti ve artık kararı büyük Türk Milleti verecek. Dayatma darbe Anayasası yerine milleti merkez alan Türk Tipi Anayasa için Türkiye’nin toplumsal yapısına uygun, özgün bir yönetim sistemi için ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı savaş açanlara, terörü besleyenlere karşı daha güçlü mücadele eden ve daha hızlı büyüyen bir Türkiye için Devlet iktidarı değil, millet iktidarı için; Evet diyoruz” ifadelerinde bulundu.

Kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş da “Bu anayasa değişikliği Türkiye'nin istiklalidir, istikbalidir ve istikrarıdır. Bu kadar önemlidir bu değişiklik. İstemeyenlerin neden istemediklerini çok iyi biliyorsunuz. İktidarda olmasalar da onların zihniyetindeki vesayet odakları istedikleri gibi, istedikleri noktada müdahale ettiriyorlardı. Bu bitiyor ve vesayet sistemi tarihe karışacağı için rahatsızlar, bundan dolayı istemiyorlar. Biz de inanıyoruz ki milletimiz 11 seçimde nasıl bir cevap verdiyse, yapılacak olan halk oylamasında da en güzel cevabı verecek inşallah. Biz bugüne kadar milletimizi aldatmadık, yanıltmadık. Ne söylediysek onu yaptık. Neyi vadettiysek yaptık, yerelde de genelde de. Millete karşı alnımız ak, başımız dik siyaset yapmaya devam ediyoruz. Eskiden milletvekilleri insanların içine çıkamazdı, şimdi biz insanların içinden çıkmıyoruz. Gönül rahatlığıyla siyaset yapmayı, kadrolarımıza yaşatıyoruz hem de biz yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.