HABERLER
09-02-2017 23:59

TÜRKİYE ORYANTRİNG ŞAMPİYONASI DÜZCE’DE YAPILACAK

TÜRKİYE ORYANTRİNG ŞAMPİYONASI DÜZCE’DE YAPILACAK

19-21 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Oryantiring Şampiyonası Yarışları’na ev sahipliği yapacak olan Düzce Belediyesi ile Türkiye Oryantiring Federasyonu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Düzce Belediyesi Encümen salonunda  gerçekleştirilen imza törenine Düzce Belediye Başkan yardımcısı Murat Caymaz, Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz ve Düzce Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci katıldı. Düzce’de ilk kez yapılacak ve 2 bin Sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan yarışma vatandaşlarımızı en üst seviyeye çıkarmayı toplumumuzda oryantiring adına farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Düzcemizi Tanıtma Fırsatı Sağlayacak

Düzce’de tanıtımı olacak Şampiyonanın hem Düzce adına önemli bir tanıtım fırsatı anlamına geldiğini belirten Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, “Yarışlara, yaklaşık 2 bin sporcunun katılımını bekliyoruz. Bu spora bizim de dâhil olmamızı sağlayan, Düzce’nin  oryantiring haritasına sahip olmasına katkıda bulunan tüm emeği geçenlere, başta Türkiye Oryantiring Federasyonu olmak üzere yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yardımcısı Caymaz, 19 mayıs gibi anlamlı bir günde Düzce’nin milli takımlar kampına ve uluslar arası şampiyonalara ev sahipliği yapmasından memnuniyet duyduğunu belirterek Balkanlardan ve yurt dışından da katılım beklediklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor il Müdürü Feyzullah Dereci’de yaptığı konuşma’da oryantiring sporunun Düzce’de gelişimini sağlamak amacı ile ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade ederken, Düzce’nin tanıtımına da önemli katkı sağlayacak olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası Yarışlarına desteklerinden dolayı  Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e de teşekkür etti.