HABERLER
17-02-2017 23:59

BELEDİYE PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI

BELEDİYE PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI

Kampanya kapsamında Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli tarafından belediye sergi salonunda kan verildi.

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Düzce Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. ‘Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ sloganıyla hareket eden Türk Kızılay’ı Düzce şubesi kan toplama kampanyasına devam ediyor. Kampanya kapsamında Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli tarafından belediye sergi salonunda kan verildi.

Türk Kızılay’ı artan kan ihtiyacını karşılamak üzere kan bağışı kampanyaları düzenliyor. Kızılay vatandaşların kampanyalara katılımını sağlamak üzere şehir meydanlarında kurduğu kan toplama çadırlarının yanı sıra, kurumlarda da personelden kan alıyor. Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu’nda gerçekleşen kampanyaya sağlık durumu yaşı ve kilosu müsait olan personel katıldı.  Belediye İmar ve Şehircilik müdürlüğü personelinden kan vermek isteyenler önce kan bağışçısı bilgilendirme formu doldurdu. Genel durumu değerlendirilen bağışçının, kan basıncı ve nabzı ölçülerek, kan sayımı için küçük bir örnek alındı.