HABERLER
20-02-2017 23:59

YÜZÜMÜZÜ KIZLAR GÜLDÜRDÜ

YÜZÜMÜZÜ KIZLAR GÜLDÜRDÜ

Düzce Belediyespor basketbol ve voleybol takımları haftayı puansız kapatırken, kız basketbol takımı rakibine sayı yağdırdı.

Düzce Belediyespor salon sporlarında yüzümüzü kız basketbol takımı güldürdü. Düzce Belediyespor basketbol ve voleybol takımları haftayı puansız kapatırken, kız basketbol takımı rakibine sayı yağdırdı.

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları hafta maçların kendi salon ve seyircisi önünde oynadılar. Voleybol takımı 18 Temmuz salonunda lig lideri Kula Belediyespor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı Kula Belediyespor 3-1 kazandı. Basketbol takımı ise kalıcı konutlar spor salonunda Yalova Belediyespor ile karşılaştı. Maçın büyük bölümünü üstün götüren Düzce Belediyespor salondan 64-63 yenik ayrıldı. Haftayı karlı kapatan tek takım ise Kız Basketbol takımı oldu. 18 Temmuz salonundaki karşılaşmada Düzce Belediyespor kız basketbol takımı rakibi Küçük Çekmecespor’a sayı yağdırdı. Tüm periyotları önde kapatan Düzce Belediyespor salondan 101-39 gibi skorla galip ayrıldı.