HABERLER
22-02-2017 23:59

DÜZCE HALEP VE DÜZCE BELEDİYESİ

DÜZCE HALEP VE DÜZCE BELEDİYESİ

Halep'te yaşanan insani krize Düzce'den uzanan yardım eli TRT Haber'de her hafta perşembe günleri yayınlanmakta olan Yardım Konvoyu programında ele alınıyor.

Düzce'nin Halep'teki iç savaş mağdurlarına Yardımları TRTHaber'de

Halep'te yaşanan insani krize Düzce'den uzanan yardım eli TRT Haber'de her hafta perşembe günleri yayınlanmakta olan Yardım Konvoyu programında ele alınıyor.

TRT Haber'de her hafta Perşembe akşamları 22.35 te yayınlanan Yardım Konvoyu program  ekibi Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti. Aslen Düzceli olan ve meslek hayatına 1989 yılında Düzce'de Dünya gazetesinde muhabiri olarak başlayan deneyimli savaş muhabiri gazeteci Levent Öztürk'ün hazırladığı program dünyadaki insani krizler ve yardım faaliyetlerini aktarıyor. Levent Öztürk ve kameraman Akın Depecik Halep kırsalı ve İdlip'te gerçekleştirdikleri çekimler ve bölgedeki insani krizle ilgili izlenimlerini Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'le paylaştı.

23 Şubat perşembe akşamı yayınlanacak programda Yardım Konvoyu ekibi Halep ve İdlip'te yaşanan insanlık dramı ve bölgedeki yardım faaliyetlerini ele alacak. Düzce belediye başkanı Mehmet Keleş'le görüşen program ekibi yaptıkları röportajla Düzce'nin Halep'teki savaş mağdurlarına verdiği desteği de aktaracak.

HALEP'TEKİ ÇADIRKENTE DÜZCE MAHALLLESİ

Bölgedeki, izlenimlerini paylaşan TRT Haber ekibi yeni kurulan bir çadırkentte yaşanan sıkıntıları da hazırladıkları video sunumda paylaştı. Bu çadırkentin ihtiyaçlarını program ekibi olarak karşılamak için çalıştıklarını belirten Levent Öztürk'e çadırkentin ihtiyaçlarını Düzce Belediyesi olarak karşılamak istediklerini aktaran Belediye Başkanı Mehmet Keleş ''Bu çadırkenti Düzce Mahallesi olarak adlandırılarak program ekibiyle birlikte ziyaret edelim ihtiyaçlarını karşılayalım, biz belki savaşın yıkımını yaşamadık ama 2 depremle yıkımı ,kışın zorlu şartlarda çadırkentlerde yaşamanın zorluklarını yaşadık. O yüzden Düzce olarak bu acıyı biz daha iyi anlıyor ve paylaşmak istiyoruz''dedi. Bu hafta 6.sı yayınlanacak olan Levent Öztürk'ün sunduğu  haber program TRTHaber Yardım Konvoyu'nu  yönetmenliğini yine Düzce''li deneyimli televizyoncu Özgür Alpmen yapıyor.