HABERLER
23-02-2017 23:59

TAMİR VE BAKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TAMİR VE BAKIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Düzce Belediyesi 2017 bahar sezonu çalışmaları öncesinde merkezdeki cadde ve sokaklarda asfalt tamir ve bakım işlemine başladı.

Düzce Belediyesi 2017 bahar sezonu çalışmaları öncesinde merkezdeki cadde ve sokaklarda asfalt tamir ve bakım işlemine başladı. Tamir ve tadilat yapılacak alanların tespitinin ardından ekipler çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz günlerde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında yapılan Yönetim Koordinasyon toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda ekipler harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezi ve çevresindeki cadde ile sokaklarda yapılan tespit çalışmalarının ardından asfalt tamir ve tadilat planlamalarını yaptı. Buna göre tamir ve tadilat gerektiren, alt yapı çalışmaları tamamlanmış sokakların düzenleme işleminin tamamlanmasına öncelik verilecek. Daha önce şehir merkezi ve çevresinde bozuk yol kalmayacağının altını çizen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in açıklamaları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bahar ve yaz ayları öncesinde tamir ve bakım gerektiren alanların tespiti ile asfaltlama çalışmalarına ağırlık verileceği belirtildi.