HABERLER
03-03-2017 23:59

BURSA İLE OYNANACAK

BURSA İLE OYNANACAK

Düzce Belediyesporların hafta maçlarının programı belli oldu

Düzce Belediyespor Basketbol takımı haftanın lig maçında kendi salon ve seyircisi önünde Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Maç 4 Mart tarihinde saat 17.00’de kalıcı konutlar spor salonunda oynanacak.

Düzce Belediyespor takımları lig maçlarına hazırlıklarını tamamladılar. Düzce Belediyespor Basketbol takımı ligin güçlü takımlarından Bursa ile karşılaşacak. Maç öncesi Bursa takımı 43 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Düzce Belediyespor ise  33 puanla 14’üncü sırada yer alıyor.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı ise İstanbul deplasmanına gidiyor. Düzce Belediyespor Voleybol takımının  rakibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor. Maç 4 Mart tarihinde saat 15,00’de Haldun Alagaş salonunda oynanacak.  İstanbul takımı ligde 10’uncu sırada mücadele ediyor.

Düzce Belediyespor Kız basketbol takımı ise bu hafta Burhaniye Belediyespor ile karşılaşacak. 18 Temmuz salonundaki maç 5 Mart tarihinde saat 13,00’de başlayacak. Maç öncesinde Kız basketbol takımı ligde 25 puanla 6’ıncı sırada bulunuyor. Rakip Burhaniye ise 25 puanla 7’inci sırada mücadele ediyor.