HABERLER
08-03-2017 23:59

BAŞKAN MEHMET KELEŞ DÜZCE PROJELERİNİ ANLATTI

BAŞKAN MEHMET KELEŞ DÜZCE PROJELERİNİ ANLATTI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce TV’te Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “GÜNDEM” programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş  Düzce TV’te Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu “GÜNDEM” programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Keleş, bahar döneminin başlaması ile birlikte belediye çalışmalarının büyük bir ivme kazandığını ve hazırlanan projelerin hızla hayata geçirileceğine dikkat çekti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce TV’de yayınlanan “GÜNDEM” programında gündemi değerlendirdi. Referandum çalışmaları ve seçim süreci hakkında konuşan Başkan Keleş, Yeni Türkiye’nin inşasında Düzce’nin de üzerine düşeni yapacağını belirterek referandumda rekor oy oranı beklediğini söyledi. Referandum sonrası Düzce için de yepyeni bir sayfa açılacağını belirten Başkan Keleş, bitirilen ve devam eden projeler hakkında da açıklamalarda bulundu.

2017 yılı çalışmalarının asfaltlama ve sosyal alanların yeniden yapılandırılması üzerine yoğunlaşacağını ifade eden Başkan Mehmet Keleş “Biliyorsunuz vaat ettiğimiz bir çok projeyi bugün bitirerek hizmete sunduk. Şehirler arası otobüs terminali, Kültür Merkezi, Nikah Salonu ve daha sayamadığım çok sayıda çalışmaları tamamladık. Ayrıca devam eden mega projemiz Melen Su Park içindeki asma köprü için çalışmalar başladı. Çok yakında projemiz orada şekillenmiş olacak, görülecek. Bunun yanı sıra Asar Deresi üzerinde Rubber Dam yapacağımızı söylemiştik. Bu proje sayesinde akarsu üzerinde yer yer su debisini yükselterek yapay bir gölet oluşturacağız. Bu sayede Asar etrafında yepyeni bir yaşam alanı oluşacak. Bunların dışında 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Küçüksu Parkı ve diğer mahalle parklarımız da Düzce’de ailelerin, çocukların ve gençlerin verimli vakit geçirmesi için düzenlenmiş alanlar. Düzce Belediyesi olarak en öncelikli hedefimiz daha yaşanılabilir bir kent, sosyal imkanlar yaratmak ve yaşadığı şehri seven mutlu insanlar görmek. Bu anlayış ve hedefle projelerimizi geliştiriyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.