HABERLER
08-03-2017 23:59

DÜZCE BELEDİYESİ BEBEK BAKIM VE EMZİRME KABİNLERİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

DÜZCE BELEDİYESİ BEBEK BAKIM VE EMZİRME KABİNLERİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Düzce Belediyesi 8 Mart Kadınlar gününde önemli bir Sosyal proje olan Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesinin annelere özel olarak projelendirdiği ve Düzce şehir merkezinin 3 ayrı noktasına, Cedidiye Camii önü, Merkez Camii önü ve Anıtpark meydanına konulan Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Belediye meydanında düzenlenen ve Düzce Belediye Başkanının ev sahipliği yaptığı  açılışa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Düzce Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Birim müdürleri ve Meclis üyeleri katıldı.

Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş konuşmasında Şehir merkezinin 3 Ayrı noktasında konulan  Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerinin Annelere kolaylık sağlayacağını ve bebeklerinin gerekli bakımlarının yapmak için yer aramak zorunda kalmayacaklarını belirtti. Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerinin özelliklerinden de bahseden Başkan Keleş, 8 Mart Kadınlar gününün önemine değinerek tekrar emekçi kadınların gününü kutladı.