HABERLER
13-03-2017 23:59

Acil Girişi - Diş Hastanesinin Duvarları - Bulvar - Hastane Çevresi - Resmi Kurumların İnternet siteleri!

Acil Girişi - Diş Hastanesinin Duvarları - Bulvar - Hastane Çevresi - Resmi Kurumların İnternet siteleri!

İlhami Atasever’in köşe yazısı

Düzce Devlet Hastanesi Acil Girişi Ne Zaman Düzenlenecek?

Düzce Devlet hastanesi Acil girişinin (Yoldan-banketten giriş) düz beton ve hafif eğimli bir rampa ile düzenlemesi ne zaman yapılacak? Acil girişinde Ambulans içindeki hastaların çektiği sıkıntı aclen düşünülmelidir.

Acil çıkışındaki kanalizasyon bacası bulunduğu yerden biraz daha aşağıya alınması gerekmiyor mu? Karşıdan bakıldığında o çirkinlik ve arızalı görüntü belli olmuyor mu? Ambulans şoförleri veya araç sahipleri o arızanın farkında değiller mi? O görev kimin? Hastane inşaatını yapan müteahhidin mi veya hangi kurumu ilgilendiriyor?

Diş Hastanesinin Duvarları Daha Güzel Olamaz mı?                           

Diş hastanesinin batı yanından geçerken o tarafa doğru dikkatlice bir bakın. Ne görüyorsunuz? Bahçe duvarı perde betondan yapılmış. Yani emniyet açısından, yapılması gerekenler açısından çok güzel. Ama dışarıdan bakıldığında o duvar ve direklerinin görüntüsü hiç hoş değil. Duvarın özellikle batı tarafında boşluk bir alan var ve orası çok hareketli bir alan. Estetik olarak orası bir değerlendirilse ve oraya uygun bir düzenleme yapılsa, duvara giydirme yapılsa daha iyi olmaz mı?

Bulvar ve Hastane Çevresi Güzelleşmiş!

Olimpiyat kavşağından Nezih Tütüncüoğlu bulvarına girdiğinizde, bulvarın sonuna doğru geldiğinizde sağ taraf, fidanlık binası önü ve hastane caddesine döndüğünüzde yeni yapılmış olan emniyet müdürlüğü binasına doğru giderken sağ taraf Düzce Belediyesi tarafından çok güzel bir düzenleme ile güzelleştirilmiş. Süs bitkileri dikilmiş ve o bölgeye güzel bir hava verilmiş. Ayrıca hastane binasının çevresinde yeni düzenleme yapılmış ve çok güzel olmuş. Emeği geçenleri kutluyorum.

Resmi Kurumlar ve Güncellenmeyen İnternet siteleri!

Dünyanın en çalışkan kurumu veya idarecisi de olsanız eğer basında yoksanız, yoksunuz demektir! Resmi olsun, özel olsun fark etmez. Yaptığınız faaliyetleri basına taşımıyorsanız veya internet siteniz yoksa, yoksunuz demektir. İnternet siteniz yoksa veya var ama internet siteleriniz güncellenmemişse yine yoksunuz demektir.

Resmi kurumların birçoğunun resmi internet sitesi var ama güncellenmemiş. Adresleri hala eski adres. Binaları yeni ve başka bir adreste ama internet sitesinde yeni binanın resmi var ama adresi değişmemiş! İlgisizlik olursa bu kadar olur! Bu konuda güncellenmeyen internet sitelerini ilin valisi veya vali yardımcıları mı tek tek kurumları dolaşıp güncelleme yapmalarını hatırlatacak! Lütfen yani! Hoşçakalın.