HABERLER
14-03-2017 23:59

BAŞKANDAN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA TAM DESTEK

BAŞKANDAN TEŞKİLAT ÇALIŞMALARINA TAM DESTEK

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından yürütülen “Referandum Çalışmaları” kapsamında ev ziyaretlerine katılıyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş AK Parti Düzce İl Teşkilatı tarafından yürütülen “Referandum Çalışmaları” kapsamında ev ziyaretlerine katılıyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Keleş, yeni sisteme ilişkin yöneltilen sorulara da yanıt veriyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ilçe gezileri ile başladığı “Referandum Çalışmaları”na hız verdi. Başbakan Binali Yıldırım’ın mitingi ve ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Düzce ziyareti ile AK Parti Düzce seçim bürosunun açılışını yapmasıyla birlikte Referandum çalışmaları resmen başlamıştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından hazırlanan bilgilendirme broşürleri ile birlikte yapılan ev ziyaretlerine katıldı. Vatandaşlarla istişarelerde bulunan Başkan Keleş, yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Sistemi hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Referandum seçimlerinde en yüksek oy oranını elde etmek için çalışmaların devam edeceğine dikkat çeken Başkan Keleş “burada teşkilatımız ile el ele vererek güç birliği içinde ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Şimdi vatandaş bize soruyor, yeni anayasa ile ne olacak? Güçlü bir Türkiye ve dolayısıyla güçlü bir Düzce; modern bir kent büyüyen bir şehir için evet diyoruz. Kesintisiz istikrarın sağlanması için, hızlı ve etkili yürütme için, vesayet odaklarının tasfiyesi için, siyasette birlik ve beraberliği artırmak, erken seçimleri tarihe gömmek için, ülkemizde kutuplaşmaları azaltmak ve uzlaşma anlayışının sağlanması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine evet diyeceğiz. Başbakanımız Binali Yıldırım’a verdiğimiz söz üzerine inşallah rekor bir oy oranı ile yeni anayasaya Düzce ‘evet’ diyecek” ifadelerini kullandı.