HABERLER
17-03-2017 23:59

BAŞKAN KELEŞ’İN ÇANAKKALE ZAFERİ´NİN 102. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

BAŞKAN KELEŞ’İN ÇANAKKALE ZAFERİ´NİN 102. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Çanakkale Zaferi´nin 102. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. "Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırlayan Çanakkale Zaferi, bizim tarihimizin önemli savaşlarından biri olmuştur " sözlerini kaydeden Başkan Keleş, Çanakkale şehitlerimizi saygı ve şükranla yad etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, “Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırlayan Çanakkale Zaferi, bizim tarihimizin önemli savaşlarından biri olmuştur. Geçmişten günümüze, Türk milleti birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelmiş, hiçbir zaman esaret altına girmemiş ve birçok kez tarihe yön veren zaferlere imza atmıştır. Çanakkale Savaşı da binlerce şehidimizin kanıyla yazdığı bu savaşlardan biridir ve sonuçları itibari ile Türkiye ve Dünya tarihine yön vermiştir. Şanlı zaferimiz kutlu olsun. 

Çanakkale Zaferimizin 102’nci Yılı vesilesiyle bu vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, şükran, minnet ve saygıyla yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.