HABERLER
28-03-2017 23:59

BAŞKAN KELEŞ TÜGVA 4. GENÇLİK BULUŞMASINA KATILDI

BAŞKAN KELEŞ TÜGVA 4. GENÇLİK BULUŞMASINA KATILDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Türkiye Gençlik Vakfı 4. Gençlik Buluşmasına katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş,Türkiye Gençlik Vakfı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Gençlik Vakfı 4. Gençlik Buluşması’na katıldı.

Türkiye Gençlik Vakfı 4. Gençlik Buluşması Türkiye’nin  dört bir yanından gelerek yeni nesil gençlik deneyimlerini paylaşmaya ve yaşatmaya gönül vermiş binlerce genci, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı’nı kurulduğu günden bugüne kadar takip ettiğini bildirerek, “TÜGVA maşallah bu konuda kendisiyle yarışıyor. İnşallah yılsonu itibariyle açılacak yeni merkeziyle yeni bir kimlik kazanacak ve çok güzel işlerin, başarıların, hizmetlerin altına imza atacak. Bizim arzumuz bu ülkenin gençliğinin elinde taşla, molotofla dolaşan değil, kalemle, kitapla dolaşan, düşünen bir gençlik olmasını istiyoruz, siz bu gençliğin en güzel örneklerisiniz. Biz gençliğimizin vakıf tasavvuru olan bir gençlik olsun istiyoruz, karşımdaki gençliğin böyle bir gençlik olduğunu görüyorum. TÜGVA’yı sadece öğrencilerin barınma hizmeti sağlamasının yanında onlar için ikinci bir üniversite olacak, onlara her konuda destek verecek, onlara birçok şey öğretecek önemli bir kurum olarak görüyoruz. Şu anda salonumuzda bulunan gözlerindeki ışıltısı, yüreğimizi ısıtan kardeşlerimizi canı gönülden seviyorum. Sizler bu ışıltıyla yüreğimizi ısıtmaya devam ettikçe biz de TÜGVA’yı her konuda desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.