HABERLER
29-03-2017 23:59

BAŞKAN KELEŞ´İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN KELEŞ´İN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Regaip Kandili’nde bir mesaj yayınladı.

’Bereketli üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaib Kandili için bir mesaj yayınlayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, “mübarek üç ayların ve Regaib Kandili’nin başta vatan ve milletimize, hemşerilerimize, tüm İslam alemine ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş şu görüşlere yer verdi. “Yüce Allah'ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği Recep, Şaban ve Ramazan aylarının taçlanacağı Regaip Kandiline ulaştık. Allah’ın izni ile Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece Regaip kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız. Bu gecenin feyzinden, bereketinden ve hayrından istifade edeceğiz. Sevgimizin, saygımızın ve hoşgörümüzün kat kat arttığı üç aylarda, yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularımız da kat kat artmaktadır.  Bu feyizli gün ve geceleri birer fırsat bilerek iyi amellerimizi arttırmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve Regaib Kandili’nin başta vatan ve milletimize, hemşerilerimize, tüm İslam alemine ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”