HABERLER
29-03-2017 23:59

BAKAN YARDIMCISI BOYNUKALIN DÜZCE’DE

BAKAN YARDIMCISI BOYNUKALIN DÜZCE’DE

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın Düzce’de kurulan ‘evet platformu’nu ziyareti kapsamında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın Düzce’de kurulan ‘evet platformu’nu ziyareti kapsamında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret etti.

16 Nisan Referandumu çalışmaları kapsamında bir dizi etkinliğe katılmak üzere Düzce’ye gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın Düzce Belediyesi’ni ziyaret etti. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile görüşen Bakan Yardımcısı Boynukalın, Düzce’nin seçimlerde çıkardığı sonuçlara dikkat çekerek “kıymetli başkanım, değerli milletvekilimiz, teşkilatımızın değerli mensupları, Düzcemizin zaten yerel, genel seçimlerde ve referandumda yeniden ve yeniden başarısını teyit edeceği o büyük oylamanın tamamında yıllarca alışmış teşkilatın mensupları olarak bugünlere geldik. Ben de gençlik kolları başkanıydım. Şimdi Bakan Yardımcısı olarak yine buradayız. Ana gündemimiz referandum çalışmaları ve bu çalışmalarda ‘Düzce bize nasıl bir katkıda bulunabilir’i konuşurken buradaki ‘evet’ platformunun etkinliğine katılmanın iyi olacağını düşündük. Onun dışında bakanlığımızın burada yapmış olduğu yatırımlar ve yapacağı çalışmalarda koordinasyonun hızlanması ve yatırımların hızlanması açısından istişare etmek istiyoruz. Yeni fikirlerimiz var onları konuşabiliriz. Burada neye ihtiyaç var, bakanlığımızın ne kadar buraya ne ölçüde yatırım yapmasını sağlayabiliriz. Düzce Belediyemize, eksik olan meseleleri görüşmeye geldik. Allah yardımcımız olsun. Düzcemizi seviyoruz, başarıları ile gurur duyuyoruz. Buna nasıl katkı sağlayabiliriz bunu düşünüyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Bakan Yardımcısı Boynukalın’a ziyareti için teşekkür etti. Başkan Keleş: “Sayın bakanımız Düzce’ye hoş geldiniz. Sizi burada görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Uzun zamandan beri sizleri burada görmek istiyorduk. İnşallah Düzce’de güzel çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığında bizim için yaptığınız çalışmalar için de teşekkür ediyoruz. Bir çok çalışmanın altına imza attınız, sağ olun var olun” ifadelerini kullandı.