HABERLER
30-03-2017 23:59

BAŞKAN ‘EVET PLATFORMU’ PROGAMINA KATILDI

BAŞKAN ‘EVET PLATFORMU’ PROGAMINA KATILDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Düzce Gençliği Evet Diyor Platformu” etkinliğine katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Düzce Gençliği Evet Diyor Platformu” etkinliğine katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Keleş, Düzce’nin referandumda bir rekora imza atarak Türkiye sıralamasında ilk üçe gireceğine inandığını belirtti.

“Düzce Gençliği Evet Diyor Platformu”nun Gençlik Merkezi’nde düzenlediği etkinliğe Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve teşkilat mensupları katıldı. Referandum çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda Başkan Keleş, Düzce’nin AK Parti’nin kalesi olduğuna dikkat çekerek “Tabii bugün çok kıymetli bir misafirimiz var, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Abdurrahim Boynukalın. AK Parti Gençlik Hareketi deyince akla gelen ilk isim, marka olmuş bir isim, Abdurrahim Boynukalın geliyor. Bugün bize çok önemli bir konuda söyleşide bulunacak. Eminiz ki buradan yüzde 80 üzerinde ‘evet’ çıkacak. Herkes inanmış bir biçimde ‘evet’ diyor. Yine de durmak yok yola devam, herkesin kapısını çalmaya devam edeceğiz. Herkesin elini tutacağız, gözünün içine bakacağız. Neden ‘evet’ demeleri gerektiğini herkese usanmadan, üşenmeden izah edeceğiz. Siyasette genel geçer bir kural vardır: Elini tutmadığın kişi gözüne bakmadığın kişi senin değildir. Dolayısıyla biz herkesin elini tutacağız, gözünün içine bakacağız. Davamızı, mücadelemizi anlatacağız. AK Parti en başından beri Düzce’de hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Yani Düzce AK Parti’nin kalesidir. Vekillerin tamamı Ak Partiden olmuştur. Şimdi tüm belediyeler de AK Partilidir. İnanıyorum ki bu referandumda Düzce Türkiye sıralamasında ilk üçe girecektir. Tekrar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, hoş geldiniz diyorum” dedi.