HABERLER
03-04-2017 23:59

ZEYİD ASLAN CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ ANLATTI

ZEYİD ASLAN CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ ANLATTI

AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde “Düzce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Konuşuyor” konulu etkinlik düzenledi.

Düzce Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen  “Düzce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Konuşuyor” konulu toplantıya AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Tokat Milletvekili Zeyid Aslan konuşmacı olarak katıldı.

“Düzce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Konuşuyor” konulu toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce BelediyeBaşkanı Mehmet Keleş, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Düzce il teşkilatı tarafından organize edilen “Düzce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Konuşuyor” konulu toplantıda konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, “1995’den beri tanıdığım bildiğim hakikaten bu davada çok büyük bir emeği olan, bu işin başlangıcından beri gelişiminde bilgi sahibi olan sayın  Zeyid Aslan’ bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Tabi yaklaşık bir aydan  beri çalışıyoruz cadde cadde, sokak sokak dolaşıyoruz ve inanıyorum ki Düzce yüzde 80 üzerinde  bir oyla evet diyecektir. Türkiye’nin genelinde de yüzde 60’ın üzerinde kabul oyuyla inşallah yeni Cumhurbaşkanlığı sistemimiz Türkiye’ye hayırlı uğurlu olacak. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.