HABERLER
03-04-2017 23:59

DAHA HIZLI KALKINIP DAHA HIZLI BÜYÜYECEĞİZ

DAHA HIZLI KALKINIP DAHA HIZLI BÜYÜYECEĞİZ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.  Faruk Özlü,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve ana kademe başkanları basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal tesislerinde gerçekleşen basın buluşmasında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü,” 16 Nisan'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Anayasa Değişikliği’ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü “Düzce'den de güzel dönüşler alıyoruz. Düzce'de hep doğru kararlar gördük şimdi de doğru bir karar vereceğini düşünüyoruz.”ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, "Biz iktidara geldiğimiz zaman iki denge önemliydi biri özgürlük, güvenlik dengesi. Bunun için de çok hızlı reform paketleri yaptık. Diğer denge de demokrasi dengesi. Bunların hepsi dengeli gitmek zorunda yoksa olmaz. Yeni sistemle daha hızlı karar alma ve uygulama sağlayacağız. Bununla beraber daha hızlı kalkınıp daha hızlı büyüyeceğiz. “dedi.