HABERLER
12-04-2017 23:59

‘DÜDÜKLÜDE KIYMALI BAMYA’ OYUNU SAHNELENDİ

‘DÜDÜKLÜDE KIYMALI BAMYA’ OYUNU SAHNELENDİ

Emin-Hayat Olcay Atölye Sanat Tiyatrosu’nun 2 perdelik acıklı güldürü oyunu ‘Düdüklüde Kıymalı Bamya’ Düzce Belediyesi Kültür merkezinde izleyicilerle buluştu.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi Celil Yağız salonunda sahnelenen  Mehmet Baydur’un yazdığı ‘Düdüklüde Kıymalı Bamya’ adlı oyununu Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Özdemir, eski Baro Başkanı Ali Dilber izledi.

Keyifli geçen oyunun ardından Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etti. 

Oyunun Konusu: Alaturka ve alafrangalık arasında sıkışıp kalmış, bayağılık, çokbilmişlik ve emeksiz kazanmanın egemen olduğu bir toplumda, her günün birbirinin aynı geçtiği, buram buram sıradanlık kokan bir eve; kaybolan değerlere ayna tutan Fahrettin Bey gelir ve ortalık karışır. Özenilesi görünen, çalışmayan kadınların bir arada olduğu bu düzenin aslında içi boş olduğuna; çalışan bir kadının ve bunlara ayna tutan bir adamın gözünden trajikomik bir şekilde tanık olacaksınız.