HABERLER
13-04-2017 23:59

BASKETBOL LİG KURULU TOPLANDI

BASKETBOL LİG KURULU TOPLANDI

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Mesude Özcan, Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu katıldı.

Türkiye Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Polat Renaissance Otel’de yapılan toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Genel Sekreter Serbülent Şengün, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, MHK Başkanı Recep Ankaralı, TBF Disiplin Kurulu Başkanı Can Yalçınkaya ve TBF Hukuk Müşaviri Merve İşbiliroğlu ile TBF yetkilileri, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Mesude Özcan, Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu; toplantıda, ligdeki takım sayısı, ligin statüsü, yabancı oyuncu sayısı ve ligde bulunma kriterleri üzerine takım temsilcileriyle değerlendirmede bulundu.  Toplantının ikinci bölümünde ise TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Ligler Direktörlüğünün hazırlamış olduğu sunumla gündem maddelerini değerlendirdi.  Gerçekleştirilen sunumunun ardından toplantıda takım temsilcileri söz alırken, beklentilerini ve değişiklik taleplerini ilettiler.