HABERLER
26-04-2017 23:59

ERTELENEN KONURALP YÜRÜYÜŞÜ YAPILIYOR

ERTELENEN KONURALP YÜRÜYÜŞÜ YAPILIYOR

Daha önce yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Konuralp’in tanıtımına yönelik yürüyüş 30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

Düzce Belediyesinin katkıları ile  Konuralp Turizm Marka Ekibi tarafından ‘Mayıs Çiçekleri Trekking’ organizasyonu düzenlendi. Daha önce yapılması planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Konuralp’in tanıtımına yönelik yürüyüş 30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

Konuralp Turizm Marka ekibinin bölgenin turizme yönelik tanıtım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Ekip, Düzce belediyesinin de katkıları ile Konuralp’de ‘Mayıs Çiçekleri Trekking’ etkinliği yapacak. 23 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan etkinlik saat 11,00’de Atlıkapıdan başlayacak. Yürüyüş korteji şu hatlar belirlendi: Kırkbasamaklar okçuluk gösterisi, Cin Bayırı, Su Kemerleri, Asar Tepesi, Tarihi Konak Ziyareti, Gucca Altı ve Tarihi Çeşme. Etkinlik çerçevesinde katılımcılara Eyea Ekoturizm mekanında da yöresel yemekler, tatlar ikram edilecek. Rezervasyon için 0532 553 59 10 nolu telefonu ulaşılması istendi.