HABERLER
08-05-2017 23:59

TRAFİK HAFTASI NEDENİYLE TÖREN DÜZENLENDİ

TRAFİK HAFTASI NEDENİYLE TÖREN DÜZENLENDİ

Karayolları Trafik Güvenliği ve Karayolları Trafik Haftası nedeniyle tören düzenlendi. Düzenlenen tören sabah saatlerinde yürüyüş ile başladı. Daha sonra törenlere Anıtparkta devam edildi.

Anıtpark Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından çelenk sunumuyla devam eden programa  Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkan Mehmet Keleş, Düzce Belediye Başkan Yardımcı Murat Caymaz, Düzce Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzce Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Caran, katıldı.

Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e, projesini hazırladıkları “Çocuk Trafik Eğitim Parkı”nı Düzce’ye istediklerini belirtti. Başkan Keleş de parkın 3 ayda bitirileceğinin sözünü müjdeledi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü İsmail Caran konuşmasında  geçtiğimiz yıllarda ülke genelinde meydana gelen 156 bin 688 trafik kazasında, 2 bin 266 kişinin hayatını kaybettiğini ve 252 bin 857 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Düzce Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü ve 4. Sınıf Emniyet Müdürü İsmail Caran’nın konuşmalarının ardından protokol tarafından 6-14 Mayıs Trafik Haftası olması dolayısıyla yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.