HABERLER
05-06-2017 23:59

AK PARTİ İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİ İFTARDA BULUŞTU

Bakan Dr. Faruk Özlü geleneksel iftara katıldı

AK Parti Düzce İl Başkanlığı geleneksel iftar yemeğini Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenledi. Başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katıldığı iftar programında teşkilat tam kadro yer aldı.

AK Parti Düzce İl teşkilatı tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yıl da Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü başta olmak üzere AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe belediye başkanları, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Vahit Ataman, gençlik ve kadın kolları başkanları, il, ilçe ve belde teşkilat üyeleri katıldı.

İftar davetinde konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş şu ifadelere yer verdi: “Biliyorsunuz başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluştur. Ramazan’da cennet kapıları sonuna kadar açılır, şeytanlar zincire vurulur. İnşallah bu mübarek ayın feyzinden istifade edebiliriz. Değerli bakanım değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım sizleri burada Erguvan Sosyal tesislerinde ağırlamaktan onur duyuyoruz. İl başkanımıza burayı tercih ettiği için de teşekkür etmek istiyorum. Değerli bakanım Düzce Belediyesi olarak Ramazan ayının ulviyetine, kutsiyetine bağlı kalarak birçok programı beraberce yürütüyoruz. Anıtpark meydanında Ramazan çarşımız ve iftar çadırımızla bin 500 kişiye yemek dağıtıyoruz. Yine “Hayır Çarşımızı” Ramazan ayı başında hizmete açtık. Burada hem gıda hem de giyim malzemeleri bulunuyor. Bu ay içinde tüm ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıyoruz. Anıtpark’daki etkinliklerimize sizleri de davet ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan- Şerif hepimiz için hayırlara vesile olsun diyor, saygılarımı sunuyorum.”