HABERLER
29-06-2017 23:59

ÖDEMELERDE SON GÜN

ÖDEMELERDE SON GÜN

Düzce Belediyesi´ne olan borçlar için´Yeniden Yapılandırma´ çerçevesinde ödeme ve taksitlendirmede süresi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

Düzce Belediyesi 31.03.2017 tarihine kadar olan emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergileri, harçlar, su ve ücretlerini yapılandırıyor. Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ofis, başvuruda bulunan tüm vatandaşların belediyeye olan borçlarında yeniden yapılandırma çalışmalarına devam ediyor. Son başvuru tarihi 31 Haziran olan emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergileri, harçlar, su affı yeniden yapılandırma işlemlerinden talep eden tüm vatandaşlar en geç 30 Haziran Cuma gününe kadar Düzce Belediyesine başvuruda bulunabilecek.

Basın açıklamasında bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, süre uzatımının söz konusu olmadığını belirterek, borçluların yeniden yapılandırmadan yararlanmalarını istedi. Başkan Yardımcısı Güney: “Yapılandırmadan faydalanan vatandaşlar ilk taksitlerini 31 Temmuz’da ödeyecek. Taksit ödeme periyotları da 2 aylık şekilde düzenlenecek. Borçlar peşin olarak 6, 9, 12 ve 18 ay taksit olmak üzere yapılandırılıyor” dedi.