HABERLER
11-07-2017 23:59

15 TEMMUZ ANMA TÖRENLERİ BAŞLADI

15 TEMMUZ ANMA TÖRENLERİ BAŞLADI

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde Düzce’de kapsamlı anma etkinlikleri düzenleniyor.

15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde Düzce’de kapsamlı anma etkinlikleri düzenleniyor. “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak belirlenen günün etkinlikleri Düzce Şehitliğinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleşen programla başladı.

Türkiye genelinde olduğu gibi FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı nedeniyle Düzce’de de kapsamlı anma etkinlikleri düzenleniyor. Düzce Valiliğinin belirlediği 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Düzce Şehitliğindeki programla başladı. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yurtdışında olması nedeniyle katılamadığı programa Başkan Vekili Salih Keskinli katılırken ayrıca AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın Babası Ramazan Baysan, Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu, bazı ilçe belediye başkanları, emniyet ve jandarma mensupları da programda hazır bulundu.

Şehitlikteki programın ardından şehit Ufuk Baysan'ın Beyköy Beldesi Çalıcuma Mahallesindeki kabri ziyaret edildi. Burada yapılan ziyarette Şehit Baysan'ın kabri başında Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu, dua edildi.