HABERLER
17-07-2017 23:59

DÜZCEDE DEMOKRASİ NÖBETİ ETKİNLİKLERLE SÜRDÜ

DÜZCEDE DEMOKRASİ NÖBETİ ETKİNLİKLERLE SÜRDÜ

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle Düzce Anıt park  Meydanı'nda düzenlenen anma etkinliklerine binlerce kişi katıldı. Meydana akın eden vatandaşlar, sabaha kadar 'Demokrasi nöbeti' tuttu.

Düzce Belediyesi tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz'daki darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle Düzce Anıt park Meydanı'nda anma etkinlikleri düzenlendi. Türk bayraklarıyla donatılan meydanda binlerce kişi demokrasi nöbeti tuttu.

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen nöbet programında semazenlerden tasavvuf konserlerine kadar birçok gösteri vatandaşlara sunulurken, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi şehit olanların isimleri okundu. Ardından şehitler için Kur-an okunup dua edildi. Pilav, ayran ve su ikram edilen vatandaşlar, sabaha kadar Demokrasi Nöbetine devam etti. Ölümsüzler sahnesinde ise Türk ve İslam tarihinde şehit olmuş önemli simalar, vatandaşlara tanıtıldı. 15 Temmuz FETÖ terör örgütü üyeleri tarafından girişilen darbe kalkışmasının 1. yıldönümü Anıtpark meydanında tutulan nöbetle anıldı. Anma nöbetine Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile kurum ve kuruluşların yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Ertesi gün devam eden demokrasi nöbeti binlerce  kişinin katıldığı , mehter takımı eşliğinde Düzce Belediyesi önünden başlayarak Anıtpark Meydanında sonra erdi. Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen "demokrasi nöbeti"  okunan selalarla tamamlandı.