HABERLER
11-08-2017 23:59

BASKETBOL MAÇLARI BELLİ OLDU

BASKETBOL MAÇLARI BELLİ OLDU

Düzce Belediyespor ilk maçını Bahçeşehir Koleji ile deplasmanda oynayacak

Düzce Belediyespor Basketbol takımının da bulunduğu Türkiye Basketbol Ligi (TBL)2017-18 sezonu maç programı belli oldu. Yeni sezon fikstürüne göre Düzce Belediyespor ilk maçını Bahçeşehir Koleji ile deplasmanda oynayacak. Bu arada TBL Federasyon Kupası fikstürleri kura çekimi sonucunda belli oldu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine, TBF CEO’su Ömer Onan, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF yetkilileri, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların temsilcileri ve Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu katıldı.

Düzce Belediyespor, 2017-2018 sezonundaki ilk maçını 30 Eylül 2017 Cumartesi günü Bahçeşehir Koleji ile yapacak. TBL 'de 1.devre 6 Ocak 2018’de tatile girecek.

TBL Federasyon Kupası fikstürünün de çekimi gerçekleşti. 18-23 Eylül tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Federasyon Kupası’nın grupları da belli oldu. Buna göre Düzce Belediyespor B grubunda Türk Telekom, Petkimspor, Bahçeşehir Koleji, Bandırma Kırmızı ve Selçuklu Belediyesi ile eşleşti. Belediyespor, Federasyon Kupası ilk maçında Antalya’da 18 Eylül 2017 Pazartesi Saat 13.30’ da Türk Telekom ile karşılaşacak.