HABERLER
13-09-2017 23:59

CUMHURBAŞKANINDAN BAŞKANLARA MESAJLAR

CUMHURBAŞKANINDAN BAŞKANLARA MESAJLAR

Şehre hükmeden değil, şehre hizmet edenlerin sayesinde bugünlere ulaştık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ nda önemli mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili Belediye Başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık yapmalarını istedi ve ‘ AK Parti kazandığında Türkiye kazanır’ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in de hazır bulunduğu toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan satır başları ile şu görüşlere yer verdi :

"Belediyecilikte rakiplerimizle değil, kendimizle yarışıyoruz. Önümüzdeki seçimde çıtayı yükseltiyoruz. Buna uygun projeler geliştirmemiz, ekipleri oluşturmamız gerekiyor.

2019 yılındaki seçimlerde yüzde 50 +1’e ulaşmamız gerekir.

Türkiye’de AK Partili belediyelerin hizmet büyüklüğünü ve kalitesini bir başka belediyelerle kıyaslamak mümkün değildir.

Şehre hükmeden değil, şehre hizmet edenlerin sayesinde bugünlere ulaştık.

Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak değil gönülleri de yapmaktan geçtiğini yaşayarak gördük.

Ülkemiz ve dünya öylesine hızlı gelişiyor ki bu yenilenmeyi çok daha köklü bir şekilde yapmamız gerektiği anlaşılıyor. AK Parti'de görev alan herbir arkadaşım benim için, partisi için, ülkesi için görev yapmış birer kahramandır. Bizim partide en vasat görevde yer almış arkadaşlarım muhalefet partilerin yıldızlarından ileridir.

Vazifemizi başarıyla yerine getirdiğimiz ölçüde milletimizin desteğine mazhar oluyoruz. AK Parti'nin başarısızlığı demek Türkiye'nin elindekileri kaybetmesi ile yüz yüze kalması demektir.”