HABERLER
14-09-2017 23:59

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİLER

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİLER

İlhami Atasever yazdı

02.11.2016 tarihinde bu köşede “Okul Bahçeleri Göl ve Çamur Olmaktan Ne Zaman Kurtulacak?” başlığı ile bir yazı yazmıştım.

29.05.2017 tarihinde bu köşede “Yaz Ayı Geldi. Okul Bahçeleri Asfalt Olmayacak mı?” başlığı ile ikinci yazıyı yazmıştım.

01.08.2017 tarihinde yine bu köşede “Okul bahçelerinin asfalt işi ne alemde?” başlığı ile bir yazı daha yazmıştım.

Yazılarımda İlimiz “Şıralık Vatan ilk-ortaokul, Mustafa Kemal ortaokul, Azmimilli ortaokul bahçeleri, Cumhuriyet Anadolu ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi bahçeleri son derece bozuk. 19 Mayıs ve Doğanlı Eşref Taşhan ilk-ortaokullarının bahçelerindeki beton ufalanmaya başlamış zemin oldukça bozuk!” şeklinde bir hatırlatma yapmıştım.

Uzun zamandan beri gündemde olan okul bahçelerinin asvaltlama-betonlama işlerine nihayet başlandı. “Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu”, “İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri”, “Şıralık Vatan ilk-ortaokullarının” bahçeleri Düzce İl özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından betonlandı. Doğanlı Eşref Taşhan ilk-ortaokullarının bahçelerindeki betonlama işi halen devam ediyor.

Yine geçtiğimiz hafta “Mustafa Kemal ortaokulu” ve “Azmimilli ortaokullarının” bahçeleri Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlandı.

Diğer okulların asfalt veya betonlama işleri de aldığım bilgilere göre sıraya alınmış ve en kısa zamanda yapılacak.

Okul bahçelerinin beton veya asfaltlanmasından çok memnun olduklarını söyleyen veliler, öğretmenler ve okul idaresi bu hizmetten dolayı Başta ilimiz valisi sayın Zülkif Dağlı olmak üzere Düzce il Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, Düzce Belediye Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Hoşçakalın.

Düzcenin Sesi / İlhami ATASEVER