HABERLER
16-10-2017 23:59

VOLEYBOL SERİYE BAĞLADI

VOLEYBOL SERİYE BAĞLADI

Voleybol 1.Lig A grubunda zirvede yerini sağlamlaştırdı.

Düzce Belediyespor Voleybol takımı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Belediyespor, TVF Erkekler 1.Lig A grubu 3.hafta karşılaşmasında Seydişehir Belediyes Sanayispor'u set vermeden 3-0 yendi.

Maçın tahlili:

1.setin başları karşılıklı sayılarla geçti. Ekibimiz 10.sayıdan sonra farkı artırmaya başladı setin bitimine doğru 19-12 lik bir üstünlük sağladı. Bu andan itibaren rahat bir set sonucu beklerken voleybolda konsantrasyonun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Konuk ekip üstüste aldığı 8 sayı ile sette 19-20 lik üstünlük kurdu. Moladan sonra biraz olsa toparlanan takımımız rakibine karşılık vermeye başladı.(22-22) Takımımız bu dakikada rakibinin enerjisini durdurdu ve maçı kontrol altına almaya başladı. Son sayılarda Alper Aydın 'ın ve Sasha Dergunov'un blokları etkili oldu ve setten 25-23 galip ayrılarak maçta 1-0 öne geçtik.

2.setin başı yine başa baş başlasa da ekibimiz bu seti çok erken anlardan itibaren kopardı ve setten 25-15 galip ayrılarak maçta 2-0 öne geçtik.

3.sete konuk ekip canla başla mücadele ederek başladı. Son şansları alan bu seti almak isteyen Seydişehir'e dur diyen Hüseyin Alper Aydın-Sasha Dergunov-Murat Çakmak ve Alperen Aydın blokları oldu.Üst üste blok sayıları kazanan takımımız farkı 8 sayıya kadar çıkardı.(18-10) Bu andan sonra ekibimiz hata yapmadı ve setten rahat bir şekilde 25-17 galip ayrıldı.

Bu sonuçla maçı 3-0 kazanan takımımız üst üste 3.maçından da 3-0 lık sonuçla ayrılarak Voleybol 1.Lig A grubunda zirvede yerini sağlamlaştırdı.