HABERLER
16-10-2017 23:59

BAŞKAN AY KONGRELERE KATILDI

BAŞKAN AY KONGRELERE KATILDI

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti merkez ilçe ve Akçakoca ilçe teşkilatları 6’ıncı olağan kongre seçimlerine katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti merkez ilçe ve Akçakoca ilçe teşkilatları 6’ıncı olağan kongre seçimlerine katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, geçtiğimiz cumartesi düzenlenen AK Parti Akçakoca 6’ıncı olağan kongresine katılarak teşkilat mensuplarını yalnız bırakmadı. Akçakoca Öğretmen Evinde düzenlenen 6’ıncı olağan genel kuruluna ayrıca AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Eski Milletvekili Celal Erbay, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, AK Parti İl ve İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve parti delegeleri katıldı.  Kongre kapsamında yapılan seçimler sonucunda yeniden ilçe başkanlığına seçilen Dergah Akça ve yönetimini tebrik eden Başkan Ay, yeni yönetime başarılar diledi.

Pazar günü Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Düzce Merkez İlçe kongresi de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kongreye katılan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, yeniden AK Parti Merkez İlçe başkanlığına seçilen Hakan Kuşçuoğlu’nu tebrik ederek görevinde başarılarının devamını diledi. Kongrede konuşan Başkan Ay AK Parti Düzce teşkilatı ve Düzce Belediyesi vatandaşımıza hizmet için her an hazırdır diyerek “millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam diyerek başladığımız yenilenme hareketinde her birimize önemli görevler düşüyor. Düzce Belediyesi gerek şeffaflığı gerekse vatandaşlarımıza gösterdiği duyarlılığı ile partimizle birlikte hizmete hazırdır. Bizler için önemli olan tek şey hemşerilerimizin bizden memnun olmasıdır” ifadelerini kullandı.